Alihankinta kokemuksella

Alihankinta luotettavasti - Ohutlevytuotteisiin ja teräsrakenteisiin liittyvä alihankinta on keskeisellä sijalla Nokian NPT Oy:n liiketoimintaa. Olemme keskittyneet erityisesti vaativien ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen ja tarjoamme asiakkaillemme joustavaa kokonaispalvelua. Alihankintapalvelumme kattavat kaikki työssä tarvittavat osa-alueet – suunnittelusta aina kokoonpanoon asti. Osaamiseemme kuuluu myös ruostumattomien ja hapokestävien kappaleiden hitsaus.

Alihankinta kokeneelta moniosaajalta

Konepajamme valmistaa ja kokoaa esimerkiksi seuraavat tuotteet nopeasti ja ammattimaisen laadukkaasti: kotelot, koneiden suojat ym. ohutlevy- ja teräsrakenteet.

Mittavatkin rakenteet valmistuvat nopeasti ensiluokkaisten tilojemme, uuden konekantamme ja osaavan henkilökuntamme ansiosta. Nykyaikaiset toimitilamme mahdollistavat sen, että meiltä tilattava palvelu on joustavaa ja työn jälki aina viimeisteltyä.

Nokian NPT Oy:n konepajan toiminnan kulmakivinä ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, laatu ja kustannustehokkuus. Yrityksemme toimii tällä hetkellä noin 40 alansa ammattilaisen voimin.

Ota yhteyttä - kerromme miksi alihankintapalvelut kannattaa tilata meiltä.

Soita numeroomme 0207 438 270 tai katso muut yhteystietomme täältä.

Tutustu tekemiimme töihin referenssit-sivullamme.